JAK TO DZIAŁA?
Tylko 3 szybkie kroki do korzystnych zmian w Twojej restauracji
ZAPOZNAJ SIĘ Z OFERTĄ Pomożemy Tobie wybrać odpowiedni model Gastropolerki. Opowiemy i pokażemy jak działają. Zaproponujemy przydatne akcesoria.
PRZETESTUJ U SIEBIE Nasz przedstawiciel przywiezie Tobie polerkę i opowie jak działa. Wytłumaczy jak polerować, by osiągnąć perfekcyjny efekt lśniących kieliszków i sztućców. Testujesz GRATIS
ZŁÓŻ ZAMÓWIENIE Kupujesz lub wynajmujesz. Jednorazowy zakup czy płatność w wygodnych ratach? Decyzja należy do Ciebie.
Zobacz na filmie jak pracują GASTROPOLERKI
- Polerowanie wykonuj w rękawiczce, unikniesz pozostawiania śladów, umyj kieliszek, rozpocznij od polerowania nóżki i stopki, umieść je pomiędzy szczotkami
- Chwyć za jego podstawę, nałóż kielich na środkową szczotkę i pozostaw na kilka sekund do osuszenia
- Do wąskich kieliszków specjalna szczotka szampanówka (dodatkowe wyposażenie)
- Szybko i krystalicznie !
- WŁĄCZ polerkę, 20 minut to czas niezbędny do rozgrzania maszyny i osiągnięcia właściwej temperatury granulatu.
- Rozpocznij polerowanie. Do maszyny wrzucaj sztućce prosto ze zmywarki. Wewnątrz komory ekologiczny granulat wypoleruje je w ciągu kilku sekund.
- Granulat wymieniaj regularnie 1x w miesiącu. Tylko wówczas zapewnisz higienę i lśniący efekt Twoich sztućców.
- Po zakończeniu polerowania pozostaw polerkę w trybie pracy przez 20 minut. Granulat zostanie osuszony. WYŁĄCZ polerkę.
FAQ
Komu potrzebna jest Gastropolerka ?
Każdy, kto prowadzi lokal gastronomiczny, w którym codziennie personel doświadcza ręcznego polerowania sztućców i szkła. Mamy kilkadziesiąt maszyn w rynku, naszymi głównymi odbiorcami są restauracje posiadające już od 25 stolików, hotele organizujące prestiżowe eventy dla 1000 gości oraz firmy cateringowe, posiadające w stałym obiegu setki sztućców, kieliszków i szklanek.
Czy dzięki Gastropolerkom zawsze osiągnię perfekcyjny efekt ?
Każdy, kto prowadzi lokal gastronomiczny, w którym codziennie personel doświadcza ręcznego polerowania sztućców i szkła. Mamy kilkadziesiąt maszyn w rynku, naszymi głównymi odbiorcami są restauracje posiadające już od 25 stolików, hotele organizujące prestiżowe eventy dla 1000 gości oraz firmy cateringowe, posiadające w stałym obiegu setki sztućców, kieliszków i szklanek.
Gdzie najlepiej ustawić polerkę ?
Każdy, kto prowadzi lokal gastronomiczny, w którym codziennie personel doświadcza ręcznego polerowania sztućców i szkła. Mamy kilkadziesiąt maszyn w rynku, naszymi głównymi odbiorcami są restauracje posiadające już od 25 stolików, hotele organizujące prestiżowe eventy dla 1000 gości oraz firmy cateringowe, posiadające w stałym obiegu setki sztućców, kieliszków i szklanek.